1. elokuuta 2019

I'm back!

Heipskukkuu!

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Melkein kuukauden tauolle on ikävämpi syy - nukkeintoni hävisi lähes kokonaan! Nukkeiluinnon menetys johtui enimmäkseen epäonnistuneista kuvausreissuista. Noiden viikkojen aikana tunsin vihaa Naminéa kohtaan useampana päivänä mutta en oikeastaan tiedä ihan tarkalleen miksi. Nyt tilanne on parantunut. Kuva, jonka halusin kovasti tehdä on yhä tekemättä mutta teen sen sitten kun siltä tuntuu. Mulla on oikeastaan toinenkin kuvaidea rästissä mutta sen toteuttaminen on ainakin lähitulevaisuuden tavoite. En voi sanoa nukkeintoni olevan huipussaan tällä hetkellä mutta ei se ole ihan pohjallakaan. Nukkeilu on siis ihan okei. Nukkeiluintoani nosti hieman tiistaina tekemäni pieni kuvausreissu Paraisten keskustaan. Tänään ajattelin julkaista sen kuvausreissun kuvat. Kuvia on huimat neljä ja yhden niistä olenkin jo julkaissut Instagramissa. 






Kuvauspaikkana toimi pienen rakennuksen seinä, jossa oli hurjasti repaleisia mainosjulisteita. Olen kulkenut monesti tuon rakennuksen ohi miettien kuinka kivan taustan repaleisista mainosjulisteista voisikaan saada nukkekuvaan. Oli kyllä mukava kokemus kuvata Naminéa tällä taustalla!


Iloista elokuun alkua kaikille ja tsemppiä kaikille koulutielle palaaville!

♥:lla Maikkimai

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sait käytyä kuvailemassa siitäkin huolimatta, että nukkeinto on ollut maassa. Aina sitä ei millään jaksa käydä kuvaamassa, jos nukkeharrastus ahdistaa tai hermostuttaa - ihanaa, että kuitenkin kävit! ♥

    Kuvat Naminésta ovat todella kauniita! Kuvaustaustasi on kekseliäs ja sopii hyvin tytön väreihin. Joka kerta ihastelen noita Naminén kauniita silmiä ja räpsyttimiä! <3 Niin upeat. Virkistävää nähdä kuvia myös luomet kiinni, Dahlia Cinderellalla on yhdet kauniimmista stock-luomista, joita tiedän.

    Kokonaisuudessaan ihana postaus! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!Kuvausreissu toi kyllä ihanasti nukkeintoa takaisin. Aaww!♥

      Aivan mahtavaa, että pidät niin kuvista kuin taustastakin! Kääk, voi että! Kiitos! Mukavaa, että kuvat Naminésta luomet kiinni ovat mieluista katsottavaa. Dahlia Cinderellalla on kyllä ihanan pirteät luomet!

      Kiva, että pidit postauksesta kokonaisuutena! ♥

      Poista