28. kesäkuuta 2019

Kuulumisia

Moikkamoi!

Oon viimeaikoina monesti suunnitellut kirjoittavani tänne mutta joka kerta olenkin löytänyt muuta tekemistä. Viimeiset kaksi viikkoa tuntuvat hurahtaneen nopeasti ohi. Ainakin ne kaksi viikkoa ovat olleet nukkeiluntäyteiset! Tuntuu ihanalta keskittyä nyt blogiin hetken verran.

Jokin aika sitten Aurora (Favorite Ribbon) muutti uuteen kotiinsa. Nukkeni ovat myös saaneet uutta vaatetta mutta valitettavasti en ostoksia kuvannutkaan blogissa näytettäväksi. Kuka tietää, ehkäpä näytän täällä nukenvaateostoksia vielä joskus! Viimeisen kahden viikon aikana oon kuvannut nukkeja harva se päivä syystä tai toisesta. Oon kuvannut niin kaupungissa, maalla kuin tädin mökilläkin. Olisipa vain enemmän kuvia esitettäväksi! Julkaisen täällä tänään vain kaksi kuvaa viimeisen kahden viikon ajalta. Todellisuudessa kuvia ei kertynyt kovin paljoa ja suurimpaan osaan en ollut kovin tyytyväinen. Sen lisäksi on kuvia, joita ei voi vielä julkaista koska Instagram. Kyllä, olen palannut Instagramiin! Tahdoin kovasti julkaista yhden uusista kuvista ig:ssä, sillä se oli juuri sellainen kuva, jota tahdoin tehdä. Haluaisin jatkossa tehdä enemmänkin sellaisia kuvia, joiden tekemisestä oon vaan haaveillut. Instagramin suhteen tahtoni toteuttamisessa oli pientä haastetta - Instagram ei jostakin syystä antanut rekisteröidä yhtäkään toivomistani käyttäjänimistä. Tämän vuoksi musta tuli @kirakirapullip. 



Yllä oleva kuva löytyy myös Instagramistani.



Tätä kuvaa en ole ennen julkaissut. Kuvasin tämän juhannuspäivän iltana Paraisten Hessundin sillalla. Kuvan nukkeneiti on Kirakira, Nina's Dollsin full custom.
 

♥: lla Maikkimai

3 kommenttia:

  1. Kivaa nähdä sun postanneen! <3 Sun postauksia ja (nukke)kuulumisia on aina tosi mukavaa lukea. Olisi kivaa nähdä kuvia niistä hankituista nukenvaatteista kyllä!

    Kuten jo olenkin muualla maininnut, tykkään tuosta Naminén kuvasta paljon. Värit ja valo vahvistavat iloista tunnelmaa, olet onnistunut siinä hyvin! Naminé on vieläpä niin huikaisevan kauniskin <3 Tykkään paljon myös Kirakiran kuvasta! Ihanat värit ja kuvakulma! Kirakiralla on kans tosi kauniisti päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla!♥ Pitääpä siis panostaa ja kuvata nukenvaateostokset jokin kerta - musta olisi kyllä mukava näyttää niitäkin täällä!

      Ihanaa, että pidät Naminén kuvasta! Kiva jos olen onnistunut tunnelmankin suhteen. Aivan ihanaa, että pidät Naminéstakin!Onpa mukavaa, että pidät Kirakiran kuvasta myös sekä neitokaisen asusta!♥

      Poista
    2. Pahoittelen hurjasti myöhäistä vastaustani! :(

      Poista